نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟ جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات 

خاندوزی: وام اشتغالزایی کمیته امداد ۳۰۰ میلیون تومان می‌شود

خاندوزی: وام اشتغالزایی کمیته امداد ۳۰۰ میلیون تومان می‌شود وزیر اقتصاد درباره درخواست کمیته امداد برای افزایش سقف تسهیلات اشتغالزایی اعضای این کمیته از ۱۵۰ میلیون به ۲۰۰ میلیون تومان گفت: افزایش این تسهیلات به ۳۰۰ میلیون تومان را در شورای پول و اعتبار مطرح می کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 22
کد خبر: ۲۰۹۷۱۰

به گزارش راهبرد معاصر،احسان خاندوزی در نشست تقدیر از یاوران اشتغال و خودکفایی، اظهارداشت: نرخ بیکاری بهار امسال به 8.2 درصد رسیده بود که در تابستان بازهم کاهش یافت؛ چنین رقمی همزمان با افزایش نرخ مشارکت در سالهای قبل نداشتیم و این همسویی خیلی امیدوارکننده است.


وی گفت: سیاست های ناظر بر ایجاد رونق در عرصه کلان اقتصادی، سیاست های تسهیل کسب و کارها و سیاست‌های تحریک اشتغال و تامین مالی کاریابی و ... از مهمترین سیاست هایی است که موجب کاهش نرخ بیکاری و افزایش مشارکت می شود.
وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه بیش از 90 درصد تسهیلات پرداختی کمیته امداد با نظارت های پسینی به هدف رسیده است، افزود: به جهت کمیت نیز تلاش دولت و مجموعه دستگاه های مالی این بوده که تعداد واحدهایی که تامین مالی شده اند را افزایش دهند.


خاندوزی ادامه داد: اراده و خواست جدی دولت و رییس جمهور این است که از ظرفیت تمام نهادهای تخصصی و واسط استفاده کنند؛ البته با وضع مطلوب خیلی فاصله داریم ولی نسبت به چند سال قبل وضعیت خیلی بهتری داریم و اینده روشنی پیش رو داریم.
وی گفت: در خصوص صندوق ضمانت نیز باید امار عملکرد بانکها افزایش یابد تا سخت گیری ها در خصوص ضمانت و وثایق کاهش یابد.


خاندوزی درباره درخواست کمیته امداد برای افزایش سقف تسهیلات اشتغالزایی اعضای این کمیته از 150 میلیون به 200 میلیون تومان تصریح کرد: حتما موافق افزایش سقف تسهیلات اشتغالزایی هستیم و به رییس کل بانک مرکزی هم می گوییم تا 300 میلیون تومان را هم افزایش دهند. این موضوع را در شورای پول و اعتبار مطرح می کنیم.

 

*درخواست کمیته امداد از خاندوزی؛ وام اشتغال کمیته امداد 200 میلیون شود
بختیاری رییس کمیته امداد در این نشست گفت: در جامعه اسلامی تکدی گری باید مغضوب باشد؛ باید بستر کار فراهم شود تا عده ای مشمول این مغضوبات قرار نگیرند.


وی ضمن تقدیر از بانکها بعنوان یاوران اشتغال کمیته امداد گفت: 86 درصد تسهیلات مربوط به اشتغال کمیته امداد در سال قبل جذب شد؛ با راه اندازی صندوق ضمانت اشتغال نیز تسهیل‌گری در پرداخت تسهیلات به اعضای کمیته امداد انجام شده است.


او با اشاره به اینکه بالای 92 درصد اشتغالزایی کمیته امداد به هدف رسیده است، تصریح کرد: الان وام اشتغالزایی 150 میلیون تومان برای اعضای کمیته امداد خیلی جوابگو نیست و استدعا داریم این عدد در شورای پول و اعتبار حداقل به 200 میلیون تومان برسد؛ البته رقم 300 میلیونی تسهیلات قرض الحسنه هم محفوظ باشد.


بختیاری از بانک‌ها و وزارت اقتصاد خواست تا تسهیلات اشتغال به کمیته امداد را هم در کنار تسهیلات ازدواج و فرزند اوری در اولویت قرار دهند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار